Behöver du hjälp av en naprapat?

  

LYX!! Lyx är det minsann att vakna utvilad, äta en god frukost med kesella och färska blåbär, en halv avokado, ett ägg och en kopp grönt te. Lyx är det att sätta på sig nya träningskläder och träna ett lågintensivt morgonpass på 1 timme, svettas ordentligt och få ett skönt endorfinpåslag, och lyx är det att verkligen se fram emot dagen med riktigt riktigt bra kollegor och träffa och träna medlemmar. Lyx är det att hinna med en myslunch med Josefine på hennes födelsedag..All denna lyx suger jag i mig just nu!!

I dag har vi också fått härligt tillskott i UCSP teamet Hans-Olof Castergren jobbar sin första dag hos oss i dag. Hasse är naprapat och kommer vara hos oss på måndagar vilket vi är toppenglada för.. Vill du besöka Hasse bokar du tid på 08-6114300

” Som naprapat ser jag till helheten hos individen och arbetar samt behandlar hela kroppen och rörelseapparaten: skelett, rygg, leder och muskler. Smärta/värk är ett tecken på att något är fel. Orsaken till besvären sitter sällan där du känner smärtan. Kroppen strävar efter god total rörlighet, vilket innebär att nedsatt rörlighet i en viss del kompenseras i en annan del. Dessa delar av kroppen belastas hårdare än normalt, vilket kan leda till smärta. Jag söker orsaken till besvären och optimerar funktionen mellan muskler och leder.  Målet är att på bästa möjliga sätt förhindra att besvären återkommer.”

Det här inlägget postades i Frida. Bokmärk permalänken.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s