Det ger mig inspiration..

Haft en härlig dag idag. Jag inspireras av människor som är genuint glädjespridande, som jobbar med sig själva och i vilket tillstånd man vill vara. Som vågar vara sig sjäva, som inte dömer eller tolkar personer /händelser negativt utan ser varje möte med en människa som lärdom och framförallt de som jobba med devisen -Jag ansvarar, upplever, tänker och tycker för mig ..Inte man, alla tycker, flera tycker…utan jag känner/tänker/tycker så här. Jag är bortskämd med att känna många fina människor med dessa egenskaper och det är jag tacksam för.

Du ansvara för dig och vad du upplever,tänker och tycker. Jag låter dig vara den du är och respekterar dig för den du är.. jag tror det blir väldans bra om vi försöker hjälpa varandra att tänka så.. 

Avslutade dagen med min vän Annicka, vi hade tänkt ses på Mocco men eftersom det var sommartids öppet där bytte vi plan, vi hittade en finfin kycklingsallad..

Nu ska jag sova och vakna med i ett härligt tillstånd, i morgon bitti ska min finfina cykel ska få ut och åka minsann..

Det här inlägget postades i Frida. Bokmärk permalänken.

2 kommentarer till Det ger mig inspiration..

  1. Cattis skriver:

    Vilken fantastisk blogg Frida! Jag blir glad o blir inspirerad..ser redan nu fram till att du hjälper mig me beach 2012 i sthlm =) Blir det nåt mer öland för dej? ja åker nog ner på fre o stannar lääänge , bra balsam för kropp o själ.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s