Chili och sesam marinerad kalkon

 Tindra fick bestämma middagen i dag, valet blev avokadosoppa med det där goda bollarna (pilgrimsmusslor) och stora räkor(Gambas) och även små. Varmrätten blev ugnstekt kalkon i chili och sesam marinad, till det sallad med linser, soltorkad tomat, ruccola, rödlök, mycket romantica tomater, apelsin, dressing på apelsin, vitlök, koriander. Mysigt och gott!

Det här inlägget postades i Frida, Mat/recept. Bokmärk permalänken.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut / Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut / Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut / Ändra )

Google+ photo

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut / Ändra )

Ansluter till %s