Galna larmrapporter på aspartam

Av de biverkningar från livsmedelstillsatser som rapporteras till FDA (Food & Drug administration) står Aspartam för hela 75%. Många av dessa reaktioner är mycket allvarliga bla Cancer, hjärntumör, kramper och död. Några av de 90 dokumenterade olika symtom som anges i rapporten som orsakas av aspartam inkluderar:. Huvudvärk / migrän, yrsel, kramper, illamående, domningar, muskelspasmer, utslag, depression, trötthet, irritabilitet, sömnlöshet, synproblem, hörselnedsättningar, hjärtklappning, andningssvårigheter, ångestattacker, mage/tarmproblem, tinnitus, svindel, minnesförlust och ledvärk. Enligt forskning som gjorts under längre tid visar även att kroniska sjukdommar förvärras eller utsöndras av aspartam..bla hjärntumörer, epilepsi, kroniskt trötthet, Parkinsons sjukdom Alzheimers, fosterskador, fibromyalgi och diabetes.

Aspartam godkändes för torra varor 1981 och för kolsyrade drycker 1983

Aspartam består av tre kemikalier: asparaginsyra, fenylalanin och metanol.

Jag har läst en del forskning tidigare och nu en del ur en bok som nyss publicerats av Dr Russel L. Blaylock, professor i neurokirurgi vid medicinska universitetet i Mississippi, i boken förklaras grundligt uppgifter om skador som orsakas av intag av asparaginsyra. Blaylock använder sig av  500 vetenskapliga referenser för att visa hur apartam i våra livsmedel orsakar allvarliga kroniska neurologiska sjukdomar och en mängd av andra akuta symtom.

Det finns väldigt många forskare och professorer som näms i boken en av dem Olney, professor vid institutionen för psykiatri, School of Medicine, Washington University, han är neuroforskare och forskare, och en av världens främsta auktoriteter som forskar om toxiner. Han informerade år 1971 att asparaginsyra orsakade hål i hjärnan hos möss.

Blodhjärnbarriären som normalt skyddar hjärnan mot toxiner, aspartat och glutamat är inte färdigutvecklad hos barn, vilket gör att inte alla områden i hjärnan är helt skyddade, överskott av dessa ämnen kan då ta sig in och förstöra nervceller. Det här är bara en liten liten dela av vad forskningen visar…

Usch jag blir heelt mörkrädd..

På mercola.com är rubriken:

Aspartam is, by far, the most dangerous substance on the market that is added to foods.

Det här inlägget postades i Frida, Mat/recept. Bokmärk permalänken.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s